Kalenteri

Tsekkaa kalenteri sivun alalaidasta

Hae tästä blogista

perjantai 19. elokuuta 2022

Kesäkokous 2022

Kesäkokouksen asioita ja päätöksiä 2022

Vierasmaksuna 10 €/vrk tai 50 €/kausi. Kausimaksulla isännän seurassa voi olla yksi vieras kerrallaan, eli kauden aikana voi olla vieraana useampi henkilö. Vierasmaksut maksetaan seuran Keuruun POP tilillle viestin kera tili FI63 4762 1020 0183 29

Suur- ja pienpetometsästys isännän seurassa maksuton.

Saaliskiintiö 15 pistettä: metso 10 p. ja teeri 5 p.

Arvonnassa palautettujen ampumakorttien kesken onni suosi Mari Kaivantoa.

Rauhoitukset riistakeskuksen mukaisesti. Saikkosen Matin lähipellot rauhoitettu metsästykseltä, fasaani rauhoitettu Purolan sekä Pahkamäen alueella.

Vapaajäseneksi kokous hyväksyi Seppo Ahosen.

Karhun- ja ilveksen metsästykseen haluavat yhteys Jari Karmalaan . Havainnot karhun jätöksistä ilmoitetaan myös Jari Karmalalle.

Hirvi- ja peuraporukoiden ilmoittautumiset Timo Ahoselle.

Kauriin kaadosta muistettava ilmoitus oma riistassa 7 vrk sisällä, samalla ilmoitus seuran sihteerille (seuraamme kannan kehitystä ja olemme ns. ajantasalla).

Jäseniä pyydetään ilmoittamaan koko vuoden saaliinsa seuran sihteerille aina vuoden lopussa, seuran on tehtävä vuosittainen ilmoitus koottuna eteenpäin.

Suolahden osakaskunnan vesialueille osakaskunta myy sorsastuslupia.

Suomen metsästäjäliitto myönsi riistanhoidon pronssisen ansiomerkin Matti Viinaselle ja Jari Karmalalle.

Suomen metsästäjäliitto myönsi hopeisen ansiomerkin Jani Hänniselle ja Jari Karmalalle.

Keuruun rhy myönsi riistakeskuksen pronssisen ansiomerkin Vesa-Pekka Raittilalle ja Matti Viinaselle.

Seuran jäsenmaksu maksetaan kullekin joko postissa tai sähköpostilla myös e-lasku on mahdollinen (tämän valinnan jäsen voi itse määritellä oma metsossa) tulevasta laskusta, tarkista tilinumero (ei ole siis seuran tilinumero vaan keskitetyn laskutuksen) varmista viitenumero (jos viitenumero puuttuu ei raha siirry seuralle). Laskua voi odottaa saapuvaksi viikolla 34

Mikäli haluat seuran metsästysaluekoodit ja seuratiedot näkymään oma riista sovelluksessa ilmoita metsästäjänumerosi sihteerille, joka tekee kutsun oma riistaan, jolloin voit käydä sen kuittaamassa omassa profiilissasi. 

Omametson (metsästäjäliiton jäsenrekisteri) tietoja pääsee itse muuttamaan, kun pyytää seuran sihteeriltä ns. asiakasnumeron (on eri kuin metsästäjänumero) lisäksi pitää olla sähköpostiosoite.